duminică, 11 mai 2014

Soc si groaza la Eurovision Conchita Wurst (Carnat) CASTIGA!

Carnat Wurst Conchita a castigat Eurovisionul?
 
Oau! Asta da stire SOC!

Sa fie pentru ca a a avut o melodie ok? Melodii ok au mai avut si altii dar pana acum votul era oarecum "politic" in genul e vecinul ii dau maxim e de mai departe ii dau minim, dar cred ca de aceasta data  votul nu a functionat asa.

Mi se pare ca votul de aseara este un basorelief grotesc a ceea ce e rau in Europa (ca tot fu' ziua ei ieri).

O minoritate ajunge sa-si prolifereze ideile si life-style-ul in prim plan in lipsa de implicare a celorlalti, prin vot! Democratic de altfel dar de ce ne mai intrebam atunci de ce populatia Europei este imbatranita, ca sporul demografic este net negativ de 30 de ani incoace.

Oare cate chestii care ne privesc direct au trecut pe nevazute prin parlamentul European in ultimii ani din simplul motiv ca ne doare in c-r cand e vorba de vot si practic se ajunge la un vot masiv al unei minoritati ce ajunge majoritar prin neparticiparea celorlalti. Uite ca incet incet incepe sa ne doara la propriu!

In incheiere vorba unui prieten. Cum ii explic lu' fimiu' ca Eurovizionul a fost castigat de femeia cu barba sau de barbatul transexual. Si cum naiba ii explic ce e ala un transexual!? Oare chiar trebuie sa-i explic la 5 ani ca pentru a iesi in evidenta in Europa de azi si cel mai probabil de maine trebuie obligatoriu sa fii bizar pana dincolo de grotesc!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu